//Kylvätskepumpar
Kylvätskepumpar 2018-02-22T10:30:53+00:00

VÅRA PRODUKTER

Kylvätskepumpar

Konstruerade för att cirkulera vätskor

Sacemi kylvätskepumpar

Sacemi kylvätskepumparSacemi är Italiens största tillverkare av kyl­vätske­pumpar. Sacemis nedsänkningsbara självsugande centrifugalpumpar är konstruerade för att cirkulera vätskor, framförallt kylvätskor på olika typer av maskiner. Kylvätskepumparna har standardfläns enligt DIN, IP55, isolationsklass F och kan köras utan vätska. Överbelastning skadar ej pumpen. Förutom lagerhållna effekter 160 W och 400 W kan även pumpar med högre effekt levereras.

Våra kylvätskepumpar är tillverkade i valox med axel av stål. Axel av rostfritt stål kan fås på begäran. Impellern är av valox. Valox är ett speciellt plastmaterial som framförallt är resistent mot syra och alkaliska lösningar och som är starkare än gjutjärn och aluminium. Även pumpar i gjutjärn kan levereras. Pumparna kan också användas för andra vätskor som cirkulations- och länspumpar vid lägre uppfordringshöjder, till exempel vid tömning av bassänger och brunnar i tvättstugor och källare.

LAGERSÖK / WEBBUTIK

Sök efter din kylvätskepump

I vår webbutik/lagersök kan du söka efter önskade produkter i realtid.

Webbutik/lagersök
Produktutbud från Busck

Genom att använda vår webbplats, accepterar du att vi sparar kakor i din webbläsare. Läs mer om kakor.

På den här webbplatsen används kakor. En kaka är en liten textfil som lagras i din webbläsare. Informationen används för att du ska kunna använda vissa funktioner på vår webbplats. Vi använder även kakor för webbanalys för att förstå hur vår webbplats används. Vi följer inte hur enskilda personer använder webbplatsen och därför lagras inte personuppgifter (namn, e-post, IP-adresser etc) i våra cookies. Läs mer om kakor hos Post- och telestyrelsen. Länk

Vi använder primärt Google Analytics. De kakor som Google Analytics använder på den här webbplatsen lagrar information om tidpunkt då du besökte webbplatsen första gången, tidpunkt då du besökte webbplatsen senast, tidpunkt då ditt nuvarande besök påbörjades, antal gånger du besökt webbplatsen, trafikkällor samt ett unikt ID för din webbläsare. Information om hur du använder webbplatsen kan vi komma att använda för att anpassa annonser till dig via Googles annonsnätverk.

Om du inte vill att den här webbplatsen ska lagras kakor kan du undvika det på något av följande sätt:
När som helst radera kakor från din webbläsare
Ändra inställningarna i din webbläsare så den inte tillåter att kakor sparas
Ladda ner ett tillägg som gör att Google Analytics inte kommer att skriva kakor till webbläsaren eller spåra hur du använder webbplatsen

Stäng