Frekvensomriktare från Danfoss

Danfoss  är världsledande inom dedikerade frekvensomriktare. Deras breda produktutbud gör att det går att anpassa sig efter alla slags motortekniker. Tack vare detta kan vi på Busck erbjuda tillförlitliga, kostnadseffektiva och energibesparande omriktarlösningar.

För dig som kund är det självklart viktigt att både leverans och service sker i tid, när och var helst det passar dig. Därför har vi valt att lägga upp ett stort lager av omriktare för både fläkt, pump och industri. Vi vill helt enkelt göra det så smidigt som möjligt för dig att göra affärer med oss.

Danfoss VLT® Micro Drive FC-51

Danfoss VLT Micro Drive FC-51 är en kompakt frekvensomriktare för styrning av AC-motorer upp till 22 kW. Den fungerar perfekt även i komplexa applikationer där den optimerar energieffektivitet och drift.

Läs mer Läs mindre

Danfoss VLT® HVAC Drive FC-102

Danfoss VLT® HVAC-frekvensomriktare används för ventilations-, uppvärmnings- och kylningstillämpningar. Funktioner för energiövervakning, trendanalys, systemunderhåll. Menyer som gör frekvensomformaren lätt att hantera samtidigt som den återkopplar all information användaren önskar.VLT® HVAC-frekvensomformaren har en rad olika kraftfulla standard- och tillvalsfunktioner och ger de lägsta totala ägarkostnaderna.

Läs mer Läs mindre

Danfoss VLT® AQUA Drive FC-202

VLT® AQUA Drive är den perfekta lösningen för vatten- och avloppstillämpningar. En avancerad frekvensomriktare byggd och designad för den tuffa VA-branschen. Levereras som standard med kaskadreglage för styrning av upp till 3 pumpar, men kan utökas med avancerade kaskadkort för att styra 6 till 8 pumpar. Med funktioner för energiövervakning, trendanalys, systemunderhåll gör frekvensomriktaren lätt att hantera samtidigt som den återkopplar all information användaren önskar.

Läs mer Läs mindre

Danfoss VLT® AutomationDrive FC-302

VLT® AutomationDrive FC-302 är den perfekta lösningen för alla typer av avancerade applikationer. En extremt flexibel och kostnadseffektiv frekvensomriktare, för industriella tillämpningar, från enkla hastighetsreglage till mycket dynamiska och krävande applikationer.

Läs mer Läs mindre

Danfoss VACON® 20

VACON® 20 har en prestanda som är mycket bättre än vad du förväntar dig av en kompakt frekvensomriktare. Ett brett effektområde på upp till 18,5 kW och inbyggd PLC-funktionalitet gör den väldigt flexibel och snabb, och enkel installation innebär att den är perfekt för effektiv tillverkningstillämpningar som materialhantering och bearbetning.

Läs mer Läs mindre

Danfoss VLT® Midi Drive FC 280

För att uppnå exakt och effektiv motorstyrning inom livsmedel, materialhantering och processindustrier, så är frekvensomriktaren VLT® Midi Drive idealisk. Den har hög styrprestanda, inbyggd säkerhetsfunktioner och flexibel fältbusstyrning. VLT® Midi Drive FC 280 kan konfigureras som en komplett lösning efter dina behov. Kontakta oss för priser och artikelnummer på dessa.

Läs mer Läs mindre

Danfoss VLT® DriveMotor FCP 106

VLT DriveMotor FCP 106 har en rad olika integrerade standardfunktioner för pumpar och fläktar som ger en effektiv styrning av motorer i intervallet 0,55kW-7,5kW. FCP 106 är den perfekta lösningen för både OEM-tillverkare och slutanvändare. Genom att montera frekvensomriktaren direkt på motorn undanröjer du behovet av apparatskåp och minskar kabelkostnaderna avsevärt.

Läs mer Läs mindre

Danfoss VACON® 100 Flow

VACON® 100 FLOW är en frekvensomriktare som bidrar tillatt förbättra flödeshanteringen och spara energi i industri samt pump och fläkttillämpningar. Bland de specifikt utformade funktionerna finns Multipump-lösningar och menyval för olika applikationer. De förbättrar pumpens prestanda och skyddar rör och utrustning för att säkerställa tillförlitlig drift. Integrerad PID-kontroll använder en givare för att styra pumpens varvtal istället för en extern regulator. Detta hjälper frekvensomriktaren att reagera snabbt på fluktuationer i efterfrågan, vilket ger exakt processtyrning och optimalt energibesparande.

Läs mer Läs mindre

Danfoss VACON® 100 Industrial

VACON® 100 INDUSTRIAL är full av funktioner och redo att användas i ett brett spektrum av industriella tillämpningar. Användarvänligheten och den robusta motorstyrningen ökar tillförlitligheten och effektiviteten hos alla motortyper inklusive asynkronmotorer, permanent magnetmotorer och synkrona reluktansmotorer. Integrerade RS485 och Ethernet-gränssnitt stöder alla vanliga industriprotokoll, så VACON® 100 INDUSTRIAL är lätt att integrera i alla större styrsystem.

Läs mer Läs mindre

Danfoss VACON® NXP Air Cooled

VACON® NXP luftkylda frekvensomriktare erbjuder precision och kraft för applikationer som kräver robust och dynamisk prestanda. De är tillgängliga över hela effektområdet från 0,55 kW
upp till 2 MW, både som väggmonterat eller golvstående modeller, alternativt som IP00-inbyggnadsmoduler.

Läs mer Läs mindre