Danfoss Vacon frekvensomriktare

Danfoss VACON® 100 Flow

VACON® 100 FLOW är en frekvensomriktare som bidrar tillatt förbättra flödeshanteringen och spara energi i industri samt pump och fläkttillämpningar. Bland de specifikt utformade funktionerna finns Multipump-lösningar och menyval för olika applikationer. De förbättrar pumpens prestanda och skyddar rör och utrustning för att säkerställa tillförlitlig drift. Integrerad PID-kontroll använder en givare för att styra pumpens varvtal istället för en extern regulator. Detta hjälper frekvensomriktaren att reagera snabbt på fluktuationer i efterfrågan, vilket ger exakt processtyrning och optimalt energibesparande.

Läs mer Läs mindre

Danfoss VACON® 100 Industrial

VACON® 100 INDUSTRIAL är full av funktioner och redo att användas i ett brett spektrum av industriella tillämpningar. Användarvänligheten och den robusta motorstyrningen ökar tillförlitligheten och effektiviteten hos alla motortyper inklusive asynkronmotorer, permanent magnetmotorer och synkrona reluktansmotorer. Integrerade RS485 och Ethernet-gränssnitt stöder alla vanliga industriprotokoll, så VACON® 100 INDUSTRIAL är lätt att integrera i alla större styrsystem.

Läs mer Läs mindre

Danfoss VACON® NXP Air Cooled

VACON® NXP luftkylda frekvensomriktare erbjuder precision och kraft för applikationer som kräver robust och dynamisk prestanda. De är tillgängliga över hela effektområdet från 0,55 kW upp till 2 MW, både som väggmonterat eller golvstående modeller, alternativt som IP00-inbyggnadsmoduler.

Läs mer Läs mindre

Danfoss VACON® 20

VACON® 20 har en prestanda som är mycket bättre än vad du förväntar dig av en kompakt frekvensomriktare. Ett brett effektområde på upp till 18,5 kW och inbyggd PLC-funktionalitet gör den väldigt flexibel och snabb, och enkel installation innebär att den är perfekt för effektiv tillverkningstillämpningar som materialhantering och bearbetning.

Läs mer Läs mindre