Bromsmotorer

Busck bromsmotorer är utrustade med en likströmsskivbroms utan axiell förskjutning och med konstant bromsmoment i båda riktningarna. De flesta motorer vi lagerför har som standard en snabb halvvågslikriktare. Bromsmomentet är fast och går inte att justera. Motorerna har kapslingsklass IP54, är utförda enligt isolationsklass F och är tillverkade i aluminium med löstagbara fötter.

Busck bromsmotorer

Med Busck bromsmotorer får du både tillförlitlighet och driftsäkerhet. Elmotorerna har en snabb bromsningstid (anslutnings- och avbrytningstid = 5~80 millisekunder).

Busck bromsmotorer har kapslingsklass IP54 och är utförda enligt isolationsklass F. Standardspänning är 230/400 V 50 Hz upp till och med 3 kW. Däröver är spänningen 400/690 V. Motorerna har täta lager som är fettfyllda för många års drift.

Busck bromsmotorer är tillverkade i aluminium och har löstagbara fötter. Elmotorerna är utrustade med en likströmsbroms som matas över en halvvågslikriktare. Till och med 3 kW har bromsspolen en spänning på 103 V och likriktaren en snabb typ som matas 230 V. Från och med 4 kW är bromsspolen på 180 V och likriktaren matas 400 V. Bromsmomentet är fast och går inte att justera.

Läs mer Läs mindre