/Lediga jobb
Lediga jobb 2017-12-28T13:12:46+00:00
Vår vision är att vara en av de ledande aktörerna i Skandinavien inom vår bransch. För att nå dit uppmuntrar och utmanar vi våra medarbetare att bli bättre och nå längre genom professionell såväl som personlig utveckling. På så sätt kan både våra medarbetare och företaget växa och stärkas. Vår personal är trots allt det bästa vi har här på Busck.

Vi ser gärna att du är en del av vår vision. 

Hållbarhet
Vi på Busck strävar efter att bedriva vår verksamhet på ett sätt så att inverkan på miljön blir så liten som möjligt.

Prioritet
Vår målsättning är enkel: du som kund ska bli nöjd. Genom vår professionella personal och höga kvalitet på våra väl utvalda produkter, är vi övertygade om att vi når detta.

Tillit
I vår relation med våra medarbetare, kunder och leverantörer är ett ömsesidigt förtroende grunden. Tillförlitlig partnerskap i kombination med produktkvalitet är a och o enligt oss.

Vår affärsidé går ut på att erbjuda ett brett sortiment av elmotorer, drivutrustning och transmissionsprodukter till OEM-kunder inom industrin och till elektromekaniska verkstäder. Detta uppnår vi genom vår kompetens och erfarenhet inom branschen och kan därmed erbjuda bästa möjliga service, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser.

Lediga jobb hos oss på Busck

Är du intresserad av att börja en spännande och utmanande resa hos oss på Busck? Här listar vi våra tjänster som är lediga just nu. Skicka CV och personligt brev med information som du tycker är intressant för oss och relevant för tjänsten. Tänk på att ett bra ansökningsbrev säger mer än höga betyg om vem du är och varför du skulle passa hos oss på Busck.

Vi meddelar dig när vi har mottagit din ansökan och håller dig uppdaterad. Vi återkommer inom 30 dagar.

Distriktsansvarig säljare östra Sverige

tangentbordVi växer och är just nu inne i en expansiv fas. Vi behöver därför utöka vår försäljningskår med en ny målmedveten och entusiastisk medarbetare. I rollen som distriktsansvarig säljare hos oss kommer du att aktivt bearbeta nya och befintliga kunder. Du kommer driva försäljningen och ge teknisk support av våra produkter, som i huvudsak omfattar elmotorer, frekvensomriktare och mekaniska växlar.

Vi tror att du innehar god social kompetens, teknisk bakgrund (gärna inom el) och trivs med att arbeta i ett tidvis högt arbetstempo. Det är meriterande om du har utbildning inom el eller mekanik alternativ arbete som säljare inom B2B.

För att läsa mer om tjänsten och ansöka, besök vår sida på LinkedIn.

Spontanansökan

Finns det inget jobb att söka just nu, skicka gärna en spontanansökan. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna människor som har erfarenhet inom vår bransch. Söker du nya utmaningar tycker vi att du ska söka dig till Busck. Kontaktuppgifter hittar du under Personal.

Häng med!

Genom att använda vår webbplats, accepterar du att vi sparar kakor i din webbläsare. Läs mer om kakor.

På den här webbplatsen används kakor. En kaka är en liten textfil som lagras i din webbläsare. Informationen används för att du ska kunna använda vissa funktioner på vår webbplats. Vi använder även kakor för webbanalys för att förstå hur vår webbplats används. Vi följer inte hur enskilda personer använder webbplatsen och därför lagras inte personuppgifter (namn, e-post, IP-adresser etc) i våra cookies. Läs mer om kakor hos Post- och telestyrelsen. Länk

Vi använder primärt Google Analytics. De kakor som Google Analytics använder på den här webbplatsen lagrar information om tidpunkt då du besökte webbplatsen första gången, tidpunkt då du besökte webbplatsen senast, tidpunkt då ditt nuvarande besök påbörjades, antal gånger du besökt webbplatsen, trafikkällor samt ett unikt ID för din webbläsare. Information om hur du använder webbplatsen kan vi komma att använda för att anpassa annonser till dig via Googles annonsnätverk.

Om du inte vill att den här webbplatsen ska lagras kakor kan du undvika det på något av följande sätt:
När som helst radera kakor från din webbläsare
Ändra inställningarna i din webbläsare så den inte tillåter att kakor sparas
Ladda ner ett tillägg som gör att Google Analytics inte kommer att skriva kakor till webbläsaren eller spåra hur du använder webbplatsen

Stäng