/Dokumentation
Dokumentation 2017-12-13T12:01:53+00:00

Dokumentation

Under Dokumentation har vi samlat såväl information om var du hittar vår tekniska dokumentation som köpvillkor och bildbank. Gå vidare via länkarna bredvid. Oavsett om det gäller ritningar, bilder eller leveransvillkor hittar du det på denna sida. I vissa fall länkas du vidare till vår lagersök/webbutik eller våra leverantörers externa webbsidor.

Önskar du vidare information? Ring eller skicka ett e-post till oss; kontaktuppgifter finns under Kontaktinformation.

För att kunna läsa de dokument som är i PDF-format, behövs en PDF-läsare som exempelvis Adobe Reader eller Foxit PhantomPDF .

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om Busck och vad som händer kring oss.Genom att använda vår webbplats, accepterar du att vi sparar kakor i din webbläsare. Läs mer om kakor.

På den här webbplatsen används kakor. En kaka är en liten textfil som lagras i din webbläsare. Informationen används för att du ska kunna använda vissa funktioner på vår webbplats. Vi använder även kakor för webbanalys för att förstå hur vår webbplats används. Vi följer inte hur enskilda personer använder webbplatsen och därför lagras inte personuppgifter (namn, e-post, IP-adresser etc) i våra cookies. Läs mer om kakor hos Post- och telestyrelsen. Länk

Vi använder primärt Google Analytics. De kakor som Google Analytics använder på den här webbplatsen lagrar information om tidpunkt då du besökte webbplatsen första gången, tidpunkt då du besökte webbplatsen senast, tidpunkt då ditt nuvarande besök påbörjades, antal gånger du besökt webbplatsen, trafikkällor samt ett unikt ID för din webbläsare. Information om hur du använder webbplatsen kan vi komma att använda för att anpassa annonser till dig via Googles annonsnätverk.

Om du inte vill att den här webbplatsen ska lagras kakor kan du undvika det på något av följande sätt:
När som helst radera kakor från din webbläsare
Ändra inställningarna i din webbläsare så den inte tillåter att kakor sparas
Ladda ner ett tillägg som gör att Google Analytics inte kommer att skriva kakor till webbläsaren eller spåra hur du använder webbplatsen

Stäng