För industriella applikationer med krav på hög dynamik

Danfoss VLT® Automation Drive

Danfoss VLT® Automation Drive är frekvensomriktaren för industriella applikationer med krav på hög dynamik. Danfoss VLT® Automation Drive FC302 levereras i en avancerad högdynamisk version med alla nödvändiga funktioner.

Teknisk Information

Läs mer Läs mindre

Prisvärda frekvensomriktare från Danfoss

Danfoss VLT® MICRO Drive FC-51

Danfoss VLT® MICRO Drive FC-51 är en kompakt frekvensomriktare för styrning av AC-motorer upp till 22 kW. Omriktaren fungerar perfekt även i komplexa applikationer där den optimerar energieffektivitet och drift.

Teknisk Information

Läs mer Läs mindre

Frekvensomriktaren för pumpar och blåsmaskiner

Danfoss VLT® AQUA Drive

Danfoss VLT® AQUA Drive är den perfekta frekvensomriktaren för pumpar och blåsmaskiner i moderna vatten- och avloppsanläggningar med krav på avancerade funktioner för dessa applikationer. Den finns tillgänglig med kaskadregulator för styrning av upp till 8 pumpar i fast varvtalsläge eller master/follower-läge.

Teknisk Information

Läs mer Läs mindre

Byggd och designad för HVAC

Danfoss VLT® HVAC Drive

Danfoss VLT® HVAC Drive är den perfekta lösningen till ventilations-,  cirkulations-, och kylanläggningar inom fastighetsautomation. Det är en avancerad frekvensomriktare som är byggd och designad för HVAC. Den har funktioner för energiövervakning, trendanalys, systemunderhåll. Inbyggt är menyer som gör frekvensomriktaren lätt att hantera samtidigt som den återkopplar all information användaren önskar.

Teknisk Information

Läs mer Läs mindre