Återförsäljare

Hitta återförsäljare av elmotorer, generatorer, växlar och frekvensomriktare från Busck

På Busck arbetar vi hårt för att du ska ha så nära som möjligt till våra produkter och de säljs runt om i Skandinavien via noga utvalda återförsäljare. För din skull säkerställer vi att alla våra återförsäljare har stor kompetens och lång erfarenhet i branschen. Du är varmt välkommen att vända dig till någon av dem när du behöver professionell hjälp eller råd om elmotorer och kringutrustning.

För att se vilket företag i din närhet som lagerför elmotorer, kuggväxlar och snäckväxlar från Busck, kuggväxlar från Premium transmission, frekvensomriktare från Danfoss eller generatorer från Mecc Alte så fyller du i fälten i sökfunktionen och klickar på Sök.

Bli en av våra återförsäljare

Är du intresserad av att bli återförsäljare av våra elmotorer, växlar, generatorer och frekvensomriktare? Som återförsäljare till oss får du en personlig och pålitligt leverantör som skapar nya möjligheter för dig och dina kunder. Det ligger i vårt intresse att du trivs och lyckas med din försäljning. Därför strävar vi efter hög service och snabba leveranser. Du är en viktig representant för oss. Vi väljer noggrant ut de som har kunskapen samt viljan att ta detta ansvar och tillföra något positivt.

Kontakta ansvarig säljare för din region. Vem det är och kontaktuppgifter till denne hittar du under Medarbetare. Kul att du är intresserad!